Medisch centrum de Steenpoort – Genemuiden – Genemuiden
Pr. Julianastraat 25 8281 CK Genemuiden Tel:038 - 385 12 00
Header afbeelding

Welkom bij Medisch Centrum De Steenpoort

Wat kunnen wij voor u doen?

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij ons terecht voor begeleiding van chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD en hoge bloeddruk. Tevens bieden wij preventieve zorg zoals het afnemen van uitstrijkjes en het geven van vaccinaties en de jaarlijkse griepprik. Wij kunnen u hulp bieden bij het stoppen met roken. U kunt ook bij ons terecht voor kleine chirurgische ingrepen en het plaatsen van spiraaltjes. Ook uw rijbewijskeuring kan door ons gedaan worden.

Online afspraak maken

Het is mogelijk om online een afspraak te maken, zowel bij de dokter als bij de assistente. LET OP: Dit kan alleen bij niet-dringende hulpvragen! Heeft u klachten waarbij u twijfelt hoe snel u gezien moet worden? Bel dan altijd met de assistente.

Online een afspraak maken kan op de volgende manier:

  • Via Mijngezondheid.net (klik hier). Dit is uw online dossier welke is gekoppeld met het dossier van de huisarts. Via deze weg kunt u een afspraak maken en online een vraag stellen aan de dokter (E-consult). Inloggen hiervoor kan alleen met een DigiD met SMS-code. Heeft u nog geen DigiD, dan kunt u deze eenvoudig aanvragen op hun website (klik hier)

Voor het maken van een afspraak bij de assistente, graag letten op het volgende:

  • Oren uitspuiten: bij voorkeur graag eerst vier dagen druppelen. Indien er niet gedruppeld is, kan het gebeuren dat het uitspuiten niet lukt
  • Uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek: graag het formulier welke u met de post hebt gekregen, meenemen naar de afspraak
  • Bij injecties graag vermelden wat voor injectie en of u het medicijn zelf meeneemt
  • Bij hechtingen verwijderen graag noteren waar de hechtingen zitten, of het draadjes of nietjes zijn, en wanneer de hechtingen zijn geplaatst.
  • Bij bloeddrukcontrole graag vermelden wat uw klachten zijn.