Online afspraak maken – Medisch centrum de Steenpoort – Genemuiden – Genemuiden
Pr. Julianastraat 25 8281 CK Genemuiden Tel:038 - 385 12 00
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Online afspraak maken

Het is mogelijk om online een afspraak te maken, zowel bij de dokter als bij de assistente. LET OP: dit kan alleen bij niet-dringende hulpvragen! Heeft u klachten waarbij u twijfelt hoe snel u gezien moet worden? Bel dan altijd met de assistente.

Online een afspraak maken kan op de volgende manier:

  • Via Mijngezondheid.net (klik hier). Dit is uw online dossier welke is gekoppeld met het dossier van de huisarts. Via deze weg kunt u een afspraak maken en online een vraag stellen aan de dokter (E-consult). Inloggen hiervoor kan alleen met een DigiD met SMS-code. Heeft u nog geen DigiD, dan kunt u deze eenvoudig aanvragen op hun website (klik hier)

Voor het maken van een afspraak bij de assistente, graag letten op het volgende:

  • Oren uitspuiten: bij voorkeur graag eerst vier dagen druppelen. Indien er niet gedruppeld is, kan het gebeuren dat het uitspuiten niet lukt
  • Uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek: graag het formulier welke u met de post hebt gekregen, meenemen naar de afspraak
  • Bij injecties graag vermelden wat voor injectie en of u het medicijn zelf meeneemt
  • Bij hechtingen verwijderen graag noteren waar de hechtingen zitten, of het draadjes of nietjes zijn, en wanneer de hechtingen zijn geplaatst.
  • Bij bloeddrukcontrole graag vermelden wat uw klachten zijn.
Publicatiedatum: 21-07-2021